Hjelpsenter
NetEnt T&C page

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Sist oppdatert: 06.12.2023

1. Generelt

Som behandlingsansvarlig har vi en lovpålagt forpliktelse i henhold til pengespillforskrifter til å behandle spilleres personopplysninger for å gi dem mulighet til å delta i spillaktiviteter og levere tilleggstjenester. Disse retningslinjene for personvern forklarer hvilke personopplysninger vi samler inn fra spillere, hvorfor vi samler dem inn og hvordan vi bruker dem.

Nettstedet www.lukki.com («casinoet», «nettstedet», «selskapet», «vi», «oss», «vår») eies og drives av Dama N.V., et selskap registrert og etablert i henhold til lovene på Curaçao, med registreringsnummer 152125 og registrert adresse på Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao. Dama N.V. er lisensiert og regulert av Antillephone N.V. (lisensnummer 8048/JAZ2020-013).

Dersom du har andre spørsmål angående disse retningslinjene eller beskyttelsen av personvernet ditt, er du velkommen til å kontakte vår sikkerhetsansvarlig på [email protected]

Ved å registrere en spillerkonto på nettstedet bekrefter du at du godtar disse retningslinjene for personvern. Dersom du ikke er enig i vilkårene i disse retningslinjene for personvern, og ikke ønsker å gi oss de personopplysningene vi krever, bør du ikke bruke dette nettstedet.

Vær oppmerksom på at disse retningslinjene for personvern utgjør en avtale mellom deg og selskapet. Vi kan med jevne mellomrom gjøre endringer i disse retningslinjene. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å varsle deg om slike endringer, anbefaler vi at du gjennomgår disse retningslinjene regelmessig. Din fortsatte bruk av nettstedet og/eller dets tjenester vil utgjøre ditt samtykke til retningslinjene for personvern.

2. Opplysninger vi samler inn

De personopplysningene vi kan be om å bruke og behandle omfatter, uten begrensning:

  • Alle opplysningene du oppgir til oss når du fyller ut skjemaene på kontoregistreringssidene våre samt alle andre opplysninger du sender inn via nettstedet eller på e-post (som for- og etternavn, fødselsdato, e-postadresse og telefonnummer);
  • Korrespondanse gjort med oss via nettstedet, e-post, chat eller gjennom andre kommunikasjonsmidler;
  • All transaksjonshistorikk knyttet til spillerkontoen, enten dette skjer via nettstedet eller andre kommunikasjonsmidler;
  • Nettstedsinnlogginger og detaljer om dem, deriblant trafikkdata, GeoIP-stedsdata, nettleser-/enhetsdata, nettlogger, aktivitetslogger og annen trafikkinformasjon registrert i systemet vårt;
  • Dokumenter og bevis som vi med rimelig grunn har bedt om å for å verifisere kontoen, behandle innskudd eller uttak, og for å utføre svindelsjekker (på eget initiativ eller om dette kreves av gjeldende lovgivning). Slike bevis kan omfatte passkopier, lønnsslipper, kontoutskrifter osv.
  • Deltakelse i spørreundersøkelser eller andre kundevurderinger som vi fra tid til annen kan komme til å gjennomføre.
3. Slik kan vi bruke opplysningene dine

Vi behandler personopplysningene vi samler inn fra deg for å levere våre tjenester. Spesielt vil vi bruke dem til følgende formål:

  • Behandling av innsatser og transaksjoner. Dette inkluderer din bruk av kredittkort og nettbetalingssystemer;
  • For å gi deg spill og andre tilleggstjenester du ønsker å bruke på nettstedet vårt
  • For å gi kundestøtte, for eksempel hjelp til å konfigurere og administrere spillerkontoen
  • Identifisering og utføring av nødvendige verifiseringskontroller;
  • For å gi registrerte spillere informasjon om kampanjetilbud, eller tilby kampanjeinformasjon fra våre utvalgte forretningspartnere, tilknyttede selskaper og affiliater (kun dersom spillere spesifikt samtykker til å motta slikt markedsføringsmateriell);
  • Overholdelse av juridiske forpliktelser, deriblant overholdelse av lover for antihvitvasking (AML) og bekjempelse av terrorfinansiering (CFT);
  • Overvåking og etterforskning av transaksjoner for å forhindre svindel, misbruk av vilkår, hvitvasking og andre ulovlige eller uregelmessige spillaktiviteter;
  • Analyse av kundetrender gjennom markedsundersøkelser (deltakelse i undersøkelser er ikke obligatorisk og du kan alltid velge å ikke delta);
  • Kartlegging og statistiske analyser av aggregerte data.
4. Markedsføringskommunikasjon

Med mindre du har valgt å ikke motta reklamemateriell, kan vi bruke dine personopplysninger, noe som inkluderer e-postadressen og telefonnummeret ditt, for å sende deg markedsføringskommunikasjon relatert til produkter, tjenester og kampanjer. Dette kan omfatte informasjon om produkter og tjenester fra våre forretningspartnere, for eksempel leverandører av casinospill.

Dersom du ikke ønsker å motta slikt markedsførings- og reklamemateriell, kan du når som helst velge bort dette i innstillingene for spillerkontoen eller ved å kontakte kundeservice på [email protected]

Vær også klar over at ved å akseptere en konkurransepremie eller gevinst fra oss, samtykker du i bruken av navnet ditt og/eller kallenavn til markedsføring og salgsfremmende formål uten ytterligere kompensasjon, unntatt der dette er forbudt ved lov.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi vil ikke samle inn personopplysninger om deg uten din viten. Vi kan imidlertid automatisk innhente visse opplysninger om deg der du ville ha gitt slike opplysninger gjennom bruk av våre tjenester og gjennom din samhandling med oss.

Vi kan også lovlig motta visse personopplysninger fra leverandører og tjenesteleverandører på nett, som for eksempel bedrageriforebyggende selskaper. I tillegg forbeholder vi oss retten til å benytte tjenester fra tredjepartsleverandører for å gi teknisk støtte, slik at vi kan behandle dine transaksjoner over nett og levere spillinnhold.

Vær klar over at vi kan få tilgang til alle opplysninger du gir til slike leverandører, tjenesteleverandører og tredjepartstjenester. Vi kan forsikre deg om at vi vil bruke og beskytte alle personopplysninger som er innhentet, slik som det er beskrevet i disse retningslinjene. Alle opplysninger du oppgir vil kun bli delt med tredjeparter utenfor selskapet i samsvar med disse retningslinjene for personvern, og vi vil iverksette alle nødvendige tiltak for å sikre at våre avtaler med tredjeparts tjenesteleverandører alltid beskytter dine personopplysninger.

6. Datamottakere

Vi kan dele opplysninger som du har gitt oss med andre enheter innen vår gruppe av selskaper og til våre forretningspartnere. Disse selskapene inkluderer våre morselskaper, deres morselskaper og alle datterselskaper av disse respektive selskapene, samt andre selskaper som vi driver virksomhet med og har nødvendige avtaler med. Databehandling av opplysningene dine kan gjennomføres av selskapet eller av en annen enhet i vår gruppe av selskaper, som kan benytte seg av tredjeparter for å oppfylle slike behov for databehandling.

Ansatte i selskapet, nærmere bestemt sikkerhetsansvarlig, hvitvaskingsansvarlig, betalings- og bedragerianalytikere, ansatte i kundeservice, teammedlemmer som ivaretar kundeforhold, administratorer for VIP-spillere samt andre utvalgte ansatte, vil også få tilgang til dine personopplysninger for å kunne utføre deres plikter og gi deg hjelp.

Ansatte som har tilgang til, eller er tilknyttet behandlingen av spillerens personopplysninger, har signert taushetserklæringer for å respektere personopplysningenes konfidensielle karakter, i henhold til gjeldende lovgivning om spill, databeskyttelse og personvern.

Det kan være nødvendig for oss eller våre tjenesteleverandører å overføre dine personopplysninger til land utenfor EU (EU), European Free Trade Association (EFTA)-regioner og Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) for å gi deg våre tjenester eller engasjere seg med tjenesteleverandører og databehandlere. I henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) er vi imidlertid forpliktet til å sikre beskyttelsen av dine personopplysninger under disse overføringene.

Denne overføringen kan være nødvendig for å kunne tilby deg tjenester som:

  • Behandle dine spill- og betalingstransaksjoner;
  • å tilby deg spill samt andre tillegstjenester som du ønsker å benytte deg av via vårt nettsted;
  • Identifisere og utføre nødvendige verifikasjonskontroller;

For å garantere et passende nivå av beskyttelse for dine personopplysninger under overføringer til tredjeland, implementerer vi passende sikkerhetstiltak som EU-kommisjonens standard kontraktuelle klausuler for databeskyttelse. Vi tar også alle nødvendige tiltak for å sikre at informasjonen og dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen og alle gjeldende databeskyttelseslover.

Ved å bruke tjenestene våre og gå inn på nettsiden vår godtar du mulig overføring av dine personopplysninger til tredjeland og implementeringen av disse sikkerhetstiltakene. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse overføringene, ikke nøl med å kontakte oss.

7. Deling av opplysninger med tredjeparter

Vi verken selger eller formidler personopplysningene dine til tredjeparter.

Vi kan utlevere dine personopplysninger dersom det kreves av lov, forskrift, juridisk stevning eller garanti. Vi kan også komme til å utlevere dine personopplysninger til myndigheter eller instanser for rettshåndhevelse dersom vi tror det er nødvendig for å beskytte berettigede interesser hos selskapets, dets kunder eller en tredjepart.

Personopplysninger vil kun bli delt med tredjeparter i følgende tilfeller:

  • Når vi er pålagt å gjøre det ved lov;
  • Dersom nettstedet har behov for å dele personopplysninger med betalingsbehandlerne for å forenkle transaksjoner i samsvar med deres retningslinjer for personvern. (De fleste bankkorttransaksjoner blir behandlet av Paysafe, der disse retningslinjene for personvern vil gjelde for slike transaksjoner;
  • For å overholde våre juridiske og lovmessige forpliktelser og vårt ansvar overfor relevante lisens- og tilsynsmyndigheter, samt alle plikter og ansvar vi har i henhold til annen gjeldende lovgivning og til andre gjeldende lover i andre jurisdiksjoner;
  • Når selskapet mener at deling er nødvendig for å beskytte selskapets, spillerens eller andres sikkerhet, for å etterforske svindel eller for å svare på forespørsler fra myndighetene;
  • Dersom våre leverandører av markedsføringstjenester trenger opplysningene for å kunne utføre oppgavene sine;
  • Til en hvilken som helst annen tredjepart gitt at spilleren har gitt sitt forutgående samtykke til å gjøre det.

Vi bruker tredjeparts databehandlere for å behandle begrensede personopplysninger på våre vegne. Slike tjenesteleverandører støtter nettstedet, spesielt i forbindelse med vertstjenester og drift av nettstedet, markedsføring, analyse og forbedring av nettstedet og sending av nyhetsbrev via e-post. Vi skal sørge for at overføring av personopplysningene til mottakeren er i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og at de samme forpliktelsene pålegges databehandleren som pålegges oss i henhold til den respektive tjenesteavtalen.

Nettstedet vårt kan også inneholde funksjoner på sosiale medier (som «del» eller «lik»-knapper). Slike funksjoner leveres av tredjeparts plattformer for sosiale medier, deriblant Facebook. Der opplysninger samles inn på denne måten, skjer behandlingen av opplysningene etter retningslinjene for personvern hos de respektive sosiale medieplattformene.

I tillegg til det ovennevnte kan vi også dele personopplysninger dersom vi anskaffer oss nye virksomheter. Skulle selskapet gjennomgår endringer i strukturen, for eksempel gjennom fusjon, oppkjøp eller delvis oppkjøp, er det sannsynlig at våre kunders personopplysninger vil bli inkludert i salget eller overføringen. I tråd med retningslinjene våre, vil vi informere spillerne via e-post før vi foretar slik overføring av personopplysninger.

Vær klar over at innholdet vårt kan lenke til tredjeparts nettsteder for å gi relevante referanser. Vi er ikke ansvarlige for slikt eksternt innhold, som kan inneholde separate retningslinjer for personvern og databehandling.

8. Dataoppbevaring

Som det fremgår av våre vilkår, kan både du og casinoet når som helst beslutte å stenge spillerkontoen. Etter stenging av spillerkontoen din, vil vi oppbevare personopplysningene dine så lenge loven krever det. Disse opplysningene skal kun brukes dersom det kreves av kompetente myndigheter i forbindelse med henvendelser angående økonomiske og skattemessige forhold, svindel, hvitvasking eller etterforskning av annen ulovlig aktivitet.

Vi kan også komme til å beholde anonymiserte derivater av opplysningene dine for å forbedre innholdet og markedsføringskommunikasjonen på steder der ingen automatisert beslutningstaking er involvert

Vær klar over at på grunn av regelverket mot hvitvasking av penger i lisensierte spilljurisdiksjoner i EU, er vi forpliktet til å oppbevare personopplysninger om spillere som ble sendt inn i forbindelse med registrering og alle data som er overført i løpet av perioden en spillerkonto har vært aktiv i minst fem år fra siste spillertransaksjon eller kontostengning. Derfor har vi ikke mulighet til å følge opp forespørsler om sletting før denne perioden er utløpt.

9. Sikkerheten til personopplysninger

Vi erkjenner herved at når vi samler inn og behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din spillerkonto, er vi bundet av strenge lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger.

Følgelig prøver vi å beskytte dine personopplysninger og respektere personvernet ditt i samsvar med beste forretningsskikk og gjeldende regler. Vi legger vekt på å tilby spillerne sikre tjenester, og vi vil ta alle rimelige forholdsregler for å sikre at alle opplysninger du har sendt inn til oss forblir sikre.

Rett til å trekke tilbake samtykke. I tilfeller der vi er avhengige av ditt samtykke for behandling av personopplysninger, har du en rett til å når som helst trekke tilbake samtykket.

Tilgang til spillerkontoer er kun mulig med spillerens unike ID og passord. Du kan også opprette to-faktor autentisering (2FA) som en ekstra beskyttelse mot uautorisert tilgang og bruk av kontoen din. Du er ansvarlig for å holde påloggingsinformasjonen din konfidensiell og sørge for at andre mennesker ikke får tilgang til den.

10. Dine Rettigheter

Databeskyttelsesloven gir deg, som registrert, visse rettigheter under visse omstendigheter. I henhold til loven har du rett til:

  • Be om tilgang til dine personopplysninger - Dette betyr at du har rett til å be om, gratis, en kopi av personopplysningene vi har om deg;
  • Be om korrigering av dine personopplysninger – Dette betyr at hvis noen personopplysninger vi har om deg er ufullstendige eller feilaktige, har du rett til å få disse rettet. Husk imidlertid at vi kan trenge at du fremlegger bevis og dokumentasjon (som ID-dokumentasjon eller adressebevis) for å støtte forespørselen din. Den kan avvises på grunn av våre juridiske forpliktelser;
  • Be om sletting av dine personopplysninger – Dette betyr at du kan be om sletting av dine personopplysninger der vi ikke lenger har et juridisk grunnlag for å fortsette å behandle dem eller beholde dem. Vær oppmerksom på at denne retten ikke er absolutt – noe som betyr at vi ikke er i stand til å tilfredsstille forespørselen din der vi er forpliktet i henhold til en juridisk forpliktelse til å beholde dataene, eller der vi har grunn til at oppbevaring av data er nødvendig for at vi skal forsvare oss i en juridisk tvist;
  • Å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger der vi stoler på våre legitime interesser (eller de til en tredjepart) for å behandle dataene dine og du føler at vår behandling av dataene dine på en slik måte påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi imidlertid være i stand til å demonstrere at vi har et overbevisende legitimt grunnlag for å behandle dataene dine som kan overstyre dine rettigheter og friheter. Du kan sende inn dine innvendinger mot behandlingen av dine personopplysninger på grunnlag av de ovennevnte legitime selskapsinteressene ved å kontakte vår DPO;
  • Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger – Du kan be oss om å midlertidig suspendere behandlingen av dine personopplysninger i ett av følgende scenarier: (a) der du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten av dataene, (b) der vår bruk av dataene er ulovlig, men du ønsker ikke at vi skal slette dem, (c) der du trenger at vi oppbevarer dataene dine selv når vi ikke lenger trenger dem for at du skal kunne etablere, utøve eller forsvare juridiske krav, eller (d) der du har protestert mot bruken av dataene dine, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke dem;
  • Be om overføring av dine personlige data (dvs. dataportabilitet) – Dette betyr at du kan be oss om å gi deg visse data vi behandler om deg, slik at du kan overføre dem til en annen behandlingsansvarlig. Denne rettigheten gjelder kun for data innhentet via automatiserte midler som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke, eller hvor vi brukte dataene til å utføre våre forpliktelser i henhold til en kontrakt med deg;
  • Trekke tilbake samtykket ditt når som helst der vi er avhengige av ditt samtykke til å behandle dataene - "Velge bort" eller trekke tilbake samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen utført av oss frem til tidspunktet du trekker tilbake samtykket ditt. Å trekke tilbake ditt samtykke betyr at du fremover ikke lenger ønsker at vi skal behandle dataene dine på en slik måte. Dette betyr at du ikke lenger kan gi samtykke til at vi gir deg visse tjenester (som markedsføring. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt gjennom kontoprofilinnstillingene på nettstedet;
  • Send inn en klage til en tilsynsmyndighet;

For å utøve rettighetene dine som forklart ovenfor, kan det hende vi må be om spesifikk informasjon om deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din. Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at vi er sikre på at personen vi utleverer dine personopplysninger til, virkelig er deg.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å svare på alle legitime forespørsler innen en måneds tidsramme fra innsending av en forespørsel. Hvis forespørselen din er spesielt kompleks, eller hvis du har gjort flere forespørsler i løpet av en viss tidsperiode, kan det ta oss litt lengre tid. I slike tilfeller vil vi varsle deg om denne utvidelsen.

11. Kontakt oss

Du kan når som helst kontakte oss angående disse retningslinjene dersom du ønsker å:

  • Bekrefte nøyaktigheten av de personopplysningene vi har samlet inn om deg;
  • Forhøre deg om bruken av dine personopplysninger;
  • Forby fremtidig bruk av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål;
  • Oppdatere eller rette opp enhver opplysning du har gitt oss (i slike tilfeller må du fremlegge bevis vi med rimelighet kan kreve for å kunne gjennomføre slike endringer). Vær klar over at det er ulovlig å oppgi falske opplysninger om deg, og det er ditt ansvar å sikre at vi alltid er oppdatert med riktige opplysninger.

Vi har utnevnt en sikkerhetsansvarlig som er ansvarlig for å føre tilsyn med spørsmål i forbindelse med disse retningslinjene for personvern. Ta kontakt med sikkerhetsansvarlig dersom du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern på [email protected]

I tillegg har du, i henhold til artikkel 77 i Personvernforordningen, rett til å sende inn en klage relatert til databehandlingen din til en tilsynsmyndighet, særlig i EU-landet hvor du har fast bopel, arbeidssted eller stedet der en angivelig overtredelse har funnet sted.

12. Retningslinjer for informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet, innhenter systemet vårt automatisk informasjon om besøket ditt, deriblant om nettleseren, IP-adressen og det henvisende nettstedet. Denne innhentingen kan gjøres i samarbeid med vår plattformleverandør og våre partnere. De kan gi oss generelle demografiske data eller bruksdata om besøkende på nettstedet. Vi bruker ikke automatisk innhentet informasjon til å identifisere deg personlig, uten å ha fått et ekstra samtykke til det.

For å samle inn den aktuelle informasjonen benytter vi oss av informasjonskapsler og lignende sporingsverktøy. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller utstyret ditt når du besøker nettstedet vårt. Noen av informasjonskapslene er viktige for at nettstedet skal fungere, mens andre forbedrer brukeropplevelsen på nettstedet og hjelper oss med å levere en bedre service. Nedenfor er de informasjonskapseltypene vi bruker og deres formål.

Nødvendige informasjonskapsler: Muliggjør navigering og grunnleggende nettstedsnavigasjon, for eksempel tilgang til medlemsområder. på nettstedet.

Funksjonelle informasjonskapsler: Lar oss analysere bruken av nettstedet og preferansene dine (deriblant øktnøkkel, språk og region), slik at vi kan lagre disse innstillingene og gi deg en mer personlig skreddersydd opplevelse.

Informasjonskapsler for annonsering: Lar oss måle hvor effektiv innholdsmarkedsføringen vår er. Disse informasjonskapslene leveres av våre partnere for å spore besøk på nettstedet og nye spillerregistreringer fra annonsering. Vi deler ikke dine personopplysninger (som navn og e-postadresse) med tilknyttede partnere, bortsett fra data om nettstedets besøk som samles inn direkte av slike annonseringsinformasjonskapsler. Besøksdataene dine kan imidlertid være knyttet til andre personopplysninger som samles inn gjennom andre kilder av leverandørene. Den sistnevnte eksterne databehandlingen er underlagt personvernerklæringene og retningslinjene til disse tredjepartsleverandørene.

I tillegg til det ovennevnte bruker vi en rekke tredjeparts tjenesteleverandører, som også plasserer informasjonskapsler på dette nettstedet for å levere tjenester. Slike tjenester omfatter, men er ikke begrenset til å hjelpe oss med å forbedre brukeropplevelsen gjennom sporing av aktiviteten din på nettstedet, måle effektiviteten til nettstedet og våre markedsføringskampanjer.

De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk. Dersom du foretrekker det, er det mulig å blokkere visse eller alle informasjonskapsler, eller å slette informasjonskapsler som allerede er satt gjennom å endre nettleserinnstillingene. Vi anbefaler imidlertid at du ikke blokkerer eller sletter informasjonskapsler da dette kan begrense bruken av nettstedet vårt.

13. NetEnt-spill

Når du benytter deg av casinospill utviklet av NetEnt, gjelder NetEnts retningslinjer for personvern. Disse retningslinjene finner du her NetEnt T&C page.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke nettstedet vårt godtar du våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler.